NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you do not change browser settings, you agree to it.

I understand

2013.06.26, Kaniów

Rozpoczęcie: 2013-06-26 , godz: 1000
Zakończenie: 2013-06-26 , godz: 1430
Miejsce: Sala OSP w Kaniowie, 43-514 Kaniów, ul. Batalionów Chłopskich 48
gm. Bestwina, pow. bielski, woj. śląskie
Organizatorzy:
Stowarzyszenie EkosystEM-Dziedzictwo Natury
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa - Oddział w Częstochowie
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa - Oddział w Bielsku-Białej
Kasa Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego - Oddział w Częstochowie
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Rybacka Bielska Kraina

Osoba do kontaktu : Barbara Wójcik
Tel. : 515-075-851
Adres email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Temat:
I Międzygminna Konferencja "Biologizacja rolnictwa - ProBiotechnologia w uprawach i hodowli Metody zwiększające bezpieczeństwo pracy i konkurencyjność rolnictwa".


 Program Konferencji:

10:00-10:45

Biologizacja rolnictwa szansą Polski na bioróżnorodność przyrody i konkurencyjność rynkową

Stanisław Kolbusz -Prezes Stowarzyszenia EkosystEM-Dziedzictwo Natury

10:45-11:05 Probiotyki w zdrowiu człowieka
dr Jacek Raszka
11:05-11:25 6 lat doświadczeń stosowania ProBio Emów na gospodarstwie rolnym w Dworszowicach Pakoszowych
Jarosław Jochemczak
11:25-11:40 Efekty stosowania ProBio Emów w uprawie warzyw
Rafał Dądela
11:40-11:50 Pożyteczne mikroorganizmy fundamentem zdrowej szkółki
Paweł Karkocha
11:50-12:00 Doświadczenia z Gospodarstwa Rolnego
Leszek Grzybowski
12:00-12:15 Przerwa kawowa
12:15-12:35 ProBio Emy w hodowli drobiu
Wiesław Winkler
12:35-12:50 W zdrowej wodzie zdrowa ryba – praktyczne zastosowanie probiotyków w ośrodku zarybieniowo rybackim ŻURAWIA
Arkadiusz Kartus
12:50-13:10 Wykorzystanie ApiFarmy i ApiBioFarmy w gospodarce pasiecznej
Michał Morelowski
13:10-13:30 Prezentacja wyrobów
Rafał Białowąs – Prezes BIO-WORLD sp. z o.o.
13:30-14:20 Siła rodna gleby – rola i znaczenie próchnicy. Podsumowanie konferencji
Sławomir Gacka
14:20 Poczęstunek


Mapa szkoleń, spotkań
Read 5242 times